Tante Jansz Kinderopvang
POV - KDV - BSO

Voorschoolse en buitenschoolse opvang


 Tante Jansz verzorgt voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Indien uw kind in groep 8 13 jaar is of wordt is hij of zij ook van harte welkom!


Vaste gezichten

Wij werken met vaste gezichten op de groep, iedere leidster heeft dan ook een vaste dag die hij/zij draait op de buitenschoolse opvang. Vaste gezichten op de groep vinden wij belangrijk omdat een vast gezicht het kind een gevoel van vertrouwen en veiligheid geeft. Daarbij kunnen onze leidsters een vertrouwensband met jullie kind opbouwen. Door het voeren van gesprekjes aan de eettafel, het spelen van een gezamenlijk spel of het kleuren of knutselen van iets moois komen wij er samen achter waar de interesse van het kind liggen.


Huiselijke omgeving

Wij bieden de buitenschoolse opvang aan in een rustige en huiselijke omgeving. Daarbij bieden wij opvang aan maximaal 20 kinderen. Na schooltijd schuiven wij aan bij de lange tafel, eten wij gezamenlijk fruit en krijgen we wat te drinken. In de namiddag is er nog tijd voor een cracker of hartige snack. Hoe onze middag eruit ziet is elke dag weer anders. Wij zijn graag buiten, maar hebben ook een kast vol knutselen materialen, een uitdagende puzzel of bordspel mag zeker ook niet ontbreken. Lekker bankhangen met een boek of spelen in de poppen/bouwhoek is ook zeker favoriet.


Activiteiten

De leidster op de groep biedt elke dag een groepsactiviteit aan. De kinderen mogen deelnemen aan de activiteit, maar zijn dit niet verplicht. De leidster zal de kinderen echter wel stimuleren om deel te nemen. De activiteiten kunnen bestaan uit samen knutselen, een estafette of groepsspel op het plein, bordspel spelen, cake/taart of koekjes bakken, en voor zeer binnenkort staat op de planning: samen aan de slag in de moestuin. Daarnaast maken wij geregeld een uitje naar een boerderij, bos, boekwinkel etc. Omgeving en onze BSO bus

Wij hebben een BSO bus en kunnen kinderen ophalen van school. Op dit moment rijden wij naar Tijnje, Gorredijk, Beetsterzwaag en Akkrum. 


 

Kosten

Voor de tarieven KLIK HIER

 


Openingstijden BSO

Maandag: 14:30 – 18:00

Dinsdag: 14:30 – 18:00

Woensdag: 12:00 – 18:00

Donderdag: 14:30 – 18:00

Vrijdag: 12:00 – 18:00


Openingstijden VSO

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 08:30


Verlengde opvang tussen 06:30 - 07:00  & 18:00 - 18:30 in overleg mogelijk.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig naar onze buitenschoolse opvang? Kom gerust langs om kennis te maken met onze buitenschoolse opvang. De koffie staat altijd klaar. Liever een afspraak maken of direct jullie kind(eren) aanmelden? Dat kan via tantejansz-kinderopvang@hotmail.com o.v.v. buitenschoolse opvang.